1-m-ja-k-joogas-pariisiss-dvd-kansikuva

Parasta Lapselle vuodesta 2003 lähtien!

Mimi ja Kuku on myös FacebookissaLastenmusiikkiteatteriduo Mimi&Kukun:n kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen. Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä.

Esitykset sisältävät PALJON musiikkia ja käsittelevät päivänpolttavia aiheita kiusaamisesta ja suvaitsevaisuudesta kestävään kehitykseen. Kaikki esityksissä käytettävä musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Käsikirjoitus ja ideointi ovat Mimin ja Kukun.

Mimin ja Kukun esityksissä on myös lasten rakastamaa Lasten omaa joogaa! Joogaharjoitukset voimalauseineen ja sopivan haastavine asanoineen parantavat itsetuntoa, vahvistavat ja notkistavat koko kehoa, kehittävät tasapainoa, keskittymiskykyä ja lapsen motorisia taitoja. Joogassa harjoittelemme samoja asanoita, kuin aikuistenkin joogassa, mutta lasten ehdoilla leikin kautta. Joogata voi mukana myös pyörätuolissa istuva lapsi.

Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja Pikku Kakkosessa (2008), katsojien toiveesta sarjaa on uusittu lähes vuosittain, livekeikkoja (n. 20 00kpl), neljä studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Kaksikko on vankkumaton lastensuosikki. Heidän keikkakalenterinsa on myyty täyteen jo pitkälle ensivuoteen. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala.

2.9.2013 alkaen Mimi ja Kuku juonsivat lasten FOX Kids -aamujen alku-, väli- ja loppujuonnot. Mimi ja Kuku tuovat aamuihin energisen ja hauskan tuulahduksen omalla tyylillään.

Esiinnymme seuraavilla kokoonpanoilla:
– Mimi&Kuku- duo
– Mimi&Kuku ja Sirkuslaisia

MIMI JA KUKU TV-SARJA:

Majka Nurminen ja Anna Kulmala ovat tehneet vuonna 2008 Pikku Kakkosen sunnuntai- ja perjantaiaamuihin 20-osaisen 0-4-vuotiaille lapsille suunnatun Mimi ja Kuku -televisiosarjan. Sen tavoitteena on saada lapsi laulamaan ja liikkumaan Mimi-tytön ja Kuku-leijonan johdolla. Molemmat ovat toimineet sarjan käsikirjoittajina, musiikit ovat Majkan tekemiä. TV-sarjan lavastaja on Marjaana Pirskanen, puvustaja Jaana Aro, maskeeraaja Johanna Vänttinen, ohjaaja Johanna Smith ja tuottaja Teija Ryösä.

Ohjelman tarkoitus on aktivoida lasta ja tuottaa pienelle katsojalle onnistumisen elämyksiä ja tätä kautta vahvistaa hänen itsetuntoaan ja rohkeuttaan opetella uusia asioita. Sarja sisältää lähes kuusikymmentä leikkiä ja laulua. Ohjelmassa tärkeitä osioita ovat jaksosta toiseen toistuvat rutiinit, lorut ja laululeikit. Vaikka kohdeyleisöön kuulumattomia aikuisia katsojia toisto voi ärsyttää, on toisto tärkeää pienimmille lapsille suunnatuissa ohjelmissa. Toisto tekee asioista tutumpia ja lapselle helpompia ymmärtää.

Sarjan jokainen osa seuraa samaa peruskaavaa, jonka osioiden sisältö vaihtelee jaksosta toiseen. Ohjelmaan sisältyy myös lapsi-inserttejä, joiden on osaltaan tarkoitus kannustaa katsojaa osallistumaan leikkiin. Ohjelman lavasteiden ja puvustuksen kirkkaat väripinnat on suunniteltu varta vasten pieniä lapsia ajatellen. Hahmot ovat vahvasti tyypiteltyjä ja ilmaisu tarkoituksellisen suurta.

hillopukkeja

UUSI SARJA 2017:

Uusi ihan huippu DVD:mme on saapunut ja se on ostettavissa kaupoista 18.8.2017!! :D Esityskanavasta infoamme mahdollisimman pian tarkemmin…. TILAA OMASI netistä vaikka heti: https://vlmediashop.fi/tuoteryhma/tulossa/447245?product=6416415998377

Bienvenue!  kuumailmapallo

Suositut Mimi ja kuku johdattavat katsojansa Ranskaan, sen kulttuuriin ja kieleen suuren joogaseikkailun tiimellyksessä. Katsoja käy läpi samalla joogan alkeet ja lapsille sovelletut perusasanat itsetuntoa vahvistavien leikkien kautta. Jokainen jakso sisältää lapsijoukon kanssa tehdyn laululeikin, jossa jooga-asanan harjoittelu jatkuu.

Sarjaa on kuvattu studiomme lisäksi Pariisissa, Euroopan yläpiolella lentokoneessa ja Suomen Mansessa. Ohjelma on visuaalinen herkku ja paikoin myös täysin animoitu. S’il vous plait!

nayttokuva-2017-07-31-kello-17-43-38haitarin-soittaja-ja-nuotit

 

MIMI JA KUKU PIKKU KAKKOSEN DVD:

Tv-sarjasta julkaistiin dvd kahdella erillisellä dvd:llä keväällä 2011. Tuote oli hyvin toivottu ja odotettu lapsiperheiden parissa ja se myytiin nopeasti loppuun kaupoista. Yle- shopissa dvd:t olivat suosituimmat myydyt tuotteet ja niin ollen hetkellisesti loppuun myydyt. Tv-sarja on uusittu Pikku Kakkosessa yleisön toiveesta jo neljä kertaa. Sarja on myös ollut Netflixissä palvelun alkuajoista lähtien.

MIMI JA KUKU LIVE-ESITYKSET:

Ihanaa ja laadukasta lastenohjelmaa! Mimi-tyttö ja Kuku-leijona tarjoavat huippuviihdyttävää, interaktiivista musiikkiteatteria, jossa jokainen lapsi on esityksen sankari. Ikäsuositus live-esityksissä 0-8-vuotiaat. Esityksessä on iloisen vauhdikas meininki, paljon TV: stä tuttuja laululeikkejä, hauskoja tehtäviä, nukketeatteria ja hyppysellinen taikaa. Esitykset ovat hyvin osallistavia esityksen alusta loppukumarruksiin saakka. Käsiteltäviä aiheina ovat mm. suvaitsevaisuus ja ystävyys, terveellinen ruoka ja hygienia,numerot, värit ja muodot. Lapset pääsevät osallistumaan monin eri tavoin esityksen kulkuun ja kaikilla on oppimisenkin lomassa takuuvarmasti hauskaa! Esitys sopii niin isoille kuin pienillekin areenoille. Esityksen kesto 40min.

kansikuvat2Esityksen jälkeen Mimi ja Kuku jakavat kaikille lapsille kaverikortit ja halukkaille halit :)

MIMI JA KUKU CD-LEVYT:

IMG_1842

Mimi ja Kuku cd-levyt Pariisi (2015) Avaruusseikkailu (2012), Timantti (2009) sekä Aurinko (2010) ovat suosittuja ja ne kuunnellaan läpi aina uudestaan ja uudestaan. Musiikit ovat Majkan säveltämiä ja sanoittamia. Levyillä vuorottelevat musiikki ja tarinaosiot. Mimi ja Kuku ovat saaneet kiitosta myös kasvatusalan ammattilaisilta, niin levyistä kuin tv-sarjastakin. Levyt ovat myös osallistavia ja ottavat kuuntelijalapsen mukaan osalliseksi tarinaa. Nuottikirjasta löytyy kahdeksan biisiä uudelta Pariisi- levyltä ja kahdeksan jo klassikoiksi muodostunutta kipaletta, kuten Lockenlollia, mukana on tietysti CD.

MIMI JA KUKU CD:t ja DVD:t löytyvät mm. isoimmista tavarataloista sekä VLMedian ja muista alan nettikaupoista.

Tilaa omasi vaikka heti! :D

CDhttps://vlmediashop.fi/tuote/mimi_ja/mimi_ja_kuku_pariisi_cd_/6416415987425#!product_id=6416415987425

DVDhttps://vlmediashop.fi/tuoteryhma/lapset_ja_perhe/447253?product=6416415652163

Kaikki musiikki on kuunneltavissa Spotifyssa!! :D

Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm.:

Yle- TV2, Linnanmäen Huvipuisto, MLL, Unicef, Tallink Silja, Muksut Messut, Lasten Linnanjuhlat, Helsingin Joulukadun avajaiset, Kirjastot, Tykkimäen Huvipuisto, Mustapörssi, Sokos Hotelli, Suomen World Vision, Powerpark, Särkänniemen huvipuisto, Pori Jazz Kids Festival, Tapsan Tahdit, Lasten Laulukaupunki, Piippolan Vaarin Lastenlaulufestivaali, Hippalot, Montturock, Saimaa Open Air, Tammerkosken Sillalla, April Jazz Espoo, Ylä-Savon Hippos, Hulivilikarnevaali, Tenavien Tohinat, Seikkisrock, Hulinahyrrä, Noitakäräjät, Kotkan Meripäivät, Mustakari in Memories, Viking line, Rauman Pitsiviikot, Hansakortteli, Citymarket, Koskikeskus, Mylly, Koskikara, Jumbo, Kompassi, Hervannan Duo, Euromarket, Helsingin Stockmann… Plus lukuisat kaupungit ja kunnat, kyläyhdistykset sekä valtava joukko pieniä ja isoja hymysuita:)